Preguntes freqüents

 1. Que selecciona, recull/llisca en PremiumTipping i estan que insonoritzats que per part de tercers? Tots els esports seleccions/seleccions/relliscades publicat en línia a PremiumTippings són només per a nosaltres. Ja podem carregar exacta aposta llisca el que ens juguem cada dia, es necessita cap prova de tercers. Tot llisca publicat dins membre de quadre de Control, així com enviar correu electrònic a vostè cada dia. Recull tots els publicats cada dia matí i també enviar correu electrònic abans que el partit comença.
 2. Què és PremiumTipping.com?
  1. PremiumTipping.com és el #1 complement esportiu propines lloc on oferim pagat esports bolcada al Major esportiu amb amarradors aposta Real el que foguera diàriament. Seguiu nostre relliscades aposta i guanya beneficis constant. No som un corredor d'apostes, som un lloc web comercial que ven apostes consells, conegut com "propines" o "consells" per carregar relliscades aposta Real el que ens juguem cada dia a la zona de membres per a la prova.
  2. Considerem els mercat per ser una borsa, no és un joc d'apostes esportives. És per a fer inversions i, amb sort, els beneficis.
  3. Ja que el 95% dels apostants d'esports perdre diners, definitivament necessita ajuda amb començant a obtenir beneficis.
  4. Així, podem seleccionar els millors esports basculant amb probabilitat mitjana de 2,00.
  5. Cada dia, publiquem apostes consells i oportunitats a la nostra web conegut com "propines" o "consells" relatius a molts esports.
 3. Quins esport consells cobrir? Cobrim tots els principals futbol, Tennis, rugbi, criquet, Estats Units esports
 4. Oferiu Singles o Combo/Combi/acumulador consells? Tots els nostres consells són consells Combo/Combi/acumulador. Rar cas oferim consells sobre Singles.
 5. El mínim PROBABILITATS proporcionar? Nostres probabilitats mínim és 2.00 i màxim és depèn de l'horari d'esports i segur un dia.
 6. Té qualsevol història Punta o cap disc de pista de Punta? Sí, la nostra història es pot trobar en Història de consells
 7. Com puc rebre la bolcada? Tots els nostres Tippings diària són dins l'àrea de membres. Nosaltres no l'enviïs cap correu electrònic. Farem la propera vegada inflexió també, així que només pot connectar-se al temps i obtenir la punta.
 8. Quina moneda utilitza i quina és la seva aposta per lliscament aposta? Utilitzem £ (GBP). Ens juguem Max £25 per taló d'apostes. Per a solters ens juguem upto £250 per taló d'apostes.
 9. Pot utilitzar el seu complement de bolcada, consells de qualsevol país? Mentre teniu una connexió a internet, no veig un problema seguint els nostres consells, fins i tot si són del Offshore illes. Així que sí, no és un problema, el seu país igual.
 10. Quant la pertinença cost per accedir a abocar-se a PremiumTipping.com? Subscripció mensual - accedir a totes les propines Premium per a 30 dies - £9.99
  Abonament trimestral - accedir a totes les propines Premium durant 90 dies - £24,99
  Subscripció semestral - accedir a totes les propines Premium durant 180 dies - £39,99
  Subscripció anual - accedir a totes les propines Premium per 365 dies - £59.99

  No hi ha càrrecs ocults. Sense càrrecs addicionals seran recollides per alguns consells especials. Tots els membres es dóna accés a tots els bolcada durant tot el període de subscripció de tipus. Tots els membres es renoven automàticament i podeu cancel·lar qualsevol moment dins l'àrea de membres.
 11. Mentre altres lloc càrrega XXX £/ $/ € per consells o Per mes però vostè càrrec només £6,99 al mes hi ha alguna diferència de qualitat? No hi ha cap diferència de qualitat. Infact nostres probabilitats (Min 2,00 &mitjana probabilitats 3,00) i taxa d'atur (65%) són camí més alts que aquells lloc 100 per dia/consells de càrrega. Nostre consideració 1 és a benefici de retorn dels membres. Per això ens cobren només una fracció dels membre de comissions de servei £6,99 comparar a altre lloc.
 12. Quants Punta proporcionar al dia?
  1. Atleast 1 Punta (acumulador) Per dia com a mínim 45 + bolcada al mes amb AVG.  Probabilitats 2.00
  2. Cobreix tots els esports de Major.
  3. Llisca aposta real són compartits que ens juguem cada dia.
  4. Aquestes totes les característiques fantàstica costarà només £9.99Suplement de servei es fa a través de targeta de crèdit, Paypal, Perfect Money, Bitcoin, Skrill, Perfect Money i Neteller
  5. Subscripcions disponibles en mensual / 3 mesos/6 mesos / 1 any.
 13. Com comprar un paquet de bolcada o convertir-se en un nou membre pagant a través de targetes de crèdit / Paypal / Perfect Money / Bitcoin / Skrill / Neteller?
  1. Anar a Uneix-te ara Pàgina
  2. Seleccioneu l'abonament de pertinença i feu clic a continuació, accedireu al lloc de processador de pagament
  3. Una vegada completat el pagament, s'activarà el vostre compte dins de 5-30min. Si el vostre compte no s'activa després de 30min des de la finalització del pagament si us plau Contacte aquí
 14. Quants Punta proporcionar al dia?
  1. Atleast 1 Punta (acumulador) Per dia com a mínim 30 + bolcada al mes amb AVG.  Probabilitats 2.00
  2. Cobreix tots els esports de Major.
  3. Llisca aposta real són compartits que ens juguem cada dia.
  4. Aquestes totes les característiques fantàstica costarà només £9.99Suplement de servei es fa a través de targeta de crèdit, Paypal, Perfect Money, Bitcoin, Skrill i Neteller
  5. Subscripcions disponibles en mensual / 3 mesos/6 mesos / 1 any.
 15. On puc aconseguir la punta? Diari Consell són disponible en dins la zona de membres i també hem enviat al correu electrònic registrada
  1. Dins l'àrea de membres : Actualitzem cada dia al matí. Connexió amb les seves dades i obtenir accés
  2. E-mail diari : També podem enviar el E-mail diari Punta 2 hores abans de la punta 1 selecció partit començar. Assegureu-vos que heu afegit nostre E-Mail (support@premiumtipping.com) a la llista segura
 16. És la meva informació privada??
  1. L'única peça d'informació de que què disposem és el seu correu electrònic mai no compartirem
  2. No tenim la informació de pagament; que són controlats per la confiança de processament de targetes de crèdit / Paypal / Perfect Money / Bitcoin / Skrill / Neteller
  3. Es pot insubscriure nostra llista de correu en qualsevol moment accedint al vostre perfil
 17. Comparteixo la meva informació de connexió?
  1. Queden prohibides de compartir els seus detalls de connexió
  2. Vostè no pot redistribuir o revendre PremiumTipping.com bolcada de cap manera
  3. Violació anterior donarà lloc a un immediat prohibició sense un reemborsament
  4. Sobre política és estrictament als nostres membres pagats arribin les propines de complement que es pagava.
 18. Té política de reemborsament i com funciona? Totes les vendes són FINAL i tots els càrrecs d'aquells subscripció són no reemborsables.
  Disposem d'un CAP POLÍTICA DE REEMBORSAMENT ja que és un 100% continguts digitals. Abans de fer clic compra a la pàgina de confirmació final, assegureu-vos que el que vostè està a punt de ordre és correcta. Si teniu qualsevol problema amb el nostre servei, contacteu amb nosaltres immediatament al Tiquet de suport
  Tenim els drets d'accés al compte de suspensió/bloc si trobem algun membre obert Paypal disputa contra nosaltres fins i tot després de donar ple accés al nostre lloc. Durada de suspensió/bloc entre 3 dies a 14 dies segons la suspensió de la subscripció de pagament de Paypal.

  Després de rebre el nostre pagament ens proporcionarà informació de connexió d'accés al correu electrònic en el pagament.
 19. Com puc renovar o cancel·lar la meva pertinença? Renovació : Tots els membres es paguen a través de Paypal es renova automàticament, així necessita no preocupar-se sobre l'afiliació Expiring.If és fracassava a renovar o pagaments que Paypal, li recorden a la data de venciment. Manualment pot tornar a subscriure dins l'àrea de membres. Cancel·la : Cancel·lació de la subscripció només necessari si estàs subscrit a través de Paypal i es pot fer amb l'obertura Tiquet de suport amb el teu usuari i E-Mail.Payment es fa a través de altre que Paypal no es requereix qualsevol anul·lació ja que és un un pagament. Tingueu en compte que després de la cancel·lació pot unir cada vegada que vostè està interessat en el futur. !
 20. Quin mètode de pagament accepten? Acceptem totes les targetes de crèdit com Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club, JCB, Paypal, Perfect Money, Bitcoin, Skrill, Neteller i molts altres mètodes de pagament.

 

Visa Mastercard PayPal Diners perfecte Bitcoin Skrill Neteller 18 més
 

 

 

 

 • Consells que facilitem són relliscades aposta Real
 •  
 • Min mitjana probabilitats 1,75
 •  
 • Servei únic d'inflexió
 •  
 • Cobreix la Major esports
 •