Συχνές ερωτήσεις

 1. Ποιοι επιλέξτε/επιλογές/ολισθήσεις στα PremiumTipping και είναι αυτοί ασφαλίζονται από τρίτους; Όλα τα αθλήματα επιλογές/επιλογές/μπόλια δημοσιεύτηκε σε απευθείας σύνδεση στο PremiumTippings είναι μόνο από εμάς. Δεδομένου ότι εμείs φορτώνω ακριβή στοίχημα μπόλια βασίζουμε καθημερινά, απαιτείται καμία απόδειξη του τρίτου μέρους. Όλα δημοσιεύτηκε μπόλια είναι στο εσωτερικό του πίνακα ελέγχου μέλους καθώς και στείλτε Email σας καθημερινά. Όλες οι επιλογές είναι δημοσιευμένο κάθε μέρα πρωί και επίσης να στείλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πριν από την έναρξη του αγώνα.
 2. Τι είναι PremiumTipping.com;
  1. PremiumTipping.com είναι το #1 Premium αθλητική απόθεση περιοχή όπου παρέχουμε καταβάλλονται σπορ απόθεση σε σημαντικό σπορ με πραγματικό στοίχημα μπόλια αυτό που ποντάρισμα καθημερινά. Ακολουθήστε μας μπόλια στοίχημα και κερδίστε σταθερή κέρδος. Δεν είμαστε μια εταιρεία στοιχημάτων, είμαστε μια εμπορική ιστοσελίδα που πωλεί στοιχημάτων συμβουλές, γνωστή ως "ανατροπής" ή "συμβουλές" μεταφορτώνοντας τα πραγματικό στοίχημα μπόλια τι βασίζουμε καθημερινά στην περιοχή του μέλους για την απόδειξη.
  2. Θεωρούμε το αθλητικό στοίχημα της αγοράς να είναι μια χρηματιστηριακή αγορά, δεν είναι ένα παιχνίδι. Είναι για την πραγματοποίηση επενδύσεων και, ας ελπίσουμε ότι, κέρδη.
  3. Δεδομένου ότι το 95% των σπορ στοιχηματίζοντες χάνουν χρήματα, σίγουρα χρειάζονται βοήθεια με αρχίζει να κάνει τα κέρδη.
  4. Έτσι, επιλέγουμε το καλύτερο αθλητικό αποθέσεως με μέση απόδοση 2.00 ανα αγώνα.
  5. Κάθε μέρα, δημοσιεύουμε στοιχημάτων συμβουλές και τις ευκαιρίες στην ιστοσελίδα μας, γνωστή ως "ανατροπής" ή "συμβουλές" που σχετίζονται με πολλά αθλήματα.
 3. Τι συμβουλές του αθλητισμού σας καλύπτει; Καλύπτουμε όλες τις μεγάλες ποδοσφαιρικές, τένις, ράγκμπι, το κρίκετ, ΗΠΑ σπορ
 4. Παρέχετε μονά ή Combo/Combi/συσσωρευτή συμβουλές; Όλες τις συμβουλές μας είναι το Combi/Combo/συσσωρευτή συμβουλές. Σπάνια περίπτωση, παρέχουμε συμβουλές για Singles.
 5. Τι ελάχιστο ΑΠΟΔΌΣΕΙΣ παρέχετε; Μας ελάχιστες ΑΠΟΔΌΣΕΙΣ είναι 2.00 και η μέγιστη είναι εξαρτάται από το αθλητικό πρόγραμμα και αυτοπεποίθηση της συγκεκριμένης ημέρας.
 6. Έχετε οποιαδήποτε συμβουλή ιστορία ή οποιαδήποτε συμβουλή ιστορικό; Ναι, η ιστορία μας μπορούν να βρεθούν στο Συμβουλές ιστορία
 7. Πώς μπορώ να λάβω σας φιλοδώρημα; Όλοι μας καθημερινά Tippings είναι μέσα τα μέλη της περιοχής. Δεν στέλνουμε τυχόν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα παρέχουμε την επόμενη φορά τοποθετώντας αιχμή επίσης, έτσι ώστε να μπορείτε απλά κάντε login στην το χρόνο και παίρνει την άκρη.
 8. Ποιο νόμισμα που χρησιμοποιείτε και τι είναι το ποντάρισμά σας ανά δελτίο στοιχήματος; Χρησιμοποιούμε £ (GBP). Βασίζουμε το Max £25 ανά δελτίο στοιχήματος. Για Singles βασίζουμε μέχρι £250 ανά δελτίο στοιχήματος.
 9. Μπορώ να χρησιμοποιήσω σας Premium ανατροπής, συμβουλές από οποιαδήποτε χώρα; Για όσο διάστημα έχετε σύνδεση στο internet, δεν βλέπουμε ένα πρόβλημα μετά από τις συμβουλές μας, ακόμα κι αν είστε από νησιά αγώνας ανοικτής θαλάσσης. Ναι λοιπόν, δεν είναι ένα πρόβλημα, που έχει σημασία η χώρα σας.
 10. Πόσο πολύ το κόστος ιδιότητα του μέλους για πρόσβαση σε απόθεση σε PremiumTipping.com; Μηνιαία συνδρομή - πρόσβαση όλα τα Premium απόθεση για 30 ημέρες - £9,99
  Τριμηνιαία συνδρομή - πρόσβαση όλα τα Premium απόθεση για 90 ημέρες - £24.99
  Εξαμηνιαία συνδρομή - πρόσβαση όλα τα Premium απόθεση για 180 ημέρες - £39.99
  Ετήσια συνδρομή - πρόσβαση όλα τα Premium απόθεση για 365 ημέρες - £59.99

  Δεν περιέχουν κρυφά τέλη. Δεν πρόσθετα τέλη θα πρέπει να συλλέγονται για κάθε ειδική συμβουλές. Ένταξη όλων πληκτρολογήστε θα δοθεί πρόσβαση σε όλα φιλοδώρημα καθόλη την περίοδο συνδρομής. Όλα ένταξη ανανεώνονται αυτόματα και μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή μέσα ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ.
 11. Ενώ άλλα Site χρέωσης XXX £/ $/ € ανά συμβουλές ή ανά μήνα, αλλά μόλις £6.99 χρέωση ανά μήνα υπάρχει διαφορά ποιότητας; Δεν υπάρχει καμία διαφορά ποιότητας. Infact μας αποδόσεις (Min 2,00 &Avg. αποδόσεις 3,00) και ποσοστό απεργίας (65%) είναι τρόπος υψηλότερος από αυτές τις τοποθεσίες χρέωση 100 συμβουλές/ημερησίως. Την 1η εξέταση είναι μέλη επιστροφή κέρδους. Έτσι θα χρεώνεστε μόνο ένα κλάσμα των επιβαρύνσεων εξυπηρέτησης μέλος £6.99 σε σύγκριση με άλλα site.
 12. Πόσες άκρη παρέχετε ανά ημέρα;
  1. Atleast 1 άκρη (συσσωρευτής) ανά ημέρα και τουλάχιστον 45 + απόθεση ανά μήνα με μ.ο.  Αποδόσεις 2.00
  2. Καλύπτονται όλα τα μεγάλα αθλήματα.
  3. Πραγματικό στοίχημα μπόλια είναι κοινά βασίζουμε καθημερινά.
  4. Αυτά τα όλα φανταστικά χαρακτηριστικά σας κοστίσει μόλις £9,99Χρέωση υπηρεσιών δέχεται μέσα από όλες τις πιστωτικές κάρτες, Paypal, Perfect Money, Bitcoin, Skrill, Perfect Money και Neteller
  5. Διαθέσιμες συνδρομές για το μηνιαίο / 3 μήνες/6 μήνες / 1 έτος.
 13. Πώς μπορώ να αγοράσει ένα πακέτο φιλοδώρημα ή να γίνει ένα νέο μέλος με την πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών / Paypal / Perfect Money / Bitcoin / Skrill / Neteller;
  1. Πήγαινε στο Έλα τώρα Σελίδα
  2. Επιλέξτε την ιδιότητα μέλους Pass και κάντε κλικ στη συνέχεια, θα διαβιβαστεί στο Site επεξεργαστή πληρωμής
  3. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί εντός 5-30 λεπτά. Αν δεν ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας μετά από 30 λεπτά από την ολοκλήρωση της πληρωμής παρακαλώ Επαφή εδώ
 14. Πόσες άκρη παρέχετε ανά ημέρα;
  1. Atleast 1 συμβουλή (παρολί) ανά ημέρα και τουλάχιστον 30 + ανατροπή ανά μήνα με μέση  Αποδόσεις 2.00
  2. Καλύπτονται όλα τα μεγάλα αθλήματα.
  3. Πραγματικό στοίχημα μπόλια είναι κοινά βασίζουμε καθημερινά.
  4. Αυτά τα όλα φανταστικά χαρακτηριστικά σας κοστίσει μόλις £9,99Χρέωση υπηρεσιών δέχεται μέσα από όλες τις πιστωτικές κάρτες, Paypal, Perfect Money, Bitcoin, Skrill και Neteller
  5. Διαθέσιμες συνδρομές για το μηνιαίο / 3 μήνες/6 μήνες / 1 έτος.
 15. Όπου μπορώ να πάρω την άκρη; Ημερήσια συμβουλή είναι διαθέσιμοι στην μέσα περιοχή μελών και επίσης θα αποσταλεί στο E-Mail σας καταχωρηθεί
  1. Στο εσωτερικό τα μέλη της περιοχής : Ενημερώνουμε κάθε μέρα το πρωί. Login με τα στοιχεία σας και αποκτήστε πρόσβαση
  2. Ημερήσιο Email : Μπορούμε να στείλουμε επίσης το ημερήσιο Email άκρη 2 ώρες πριν από την 1η συμβουλή επιλογή έναρξη αγώνα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει στην ασφαλή σας λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας (του support@premiumtipping.com)
 16. Είναι ιδιωτική η πληροφορίες μου??
  1. Το μόνο κομμάτι της πληροφορίες που έχουμε είναι το email σας ποτέ δεν θα μοιράζονται
  2. Δεν έχουμε τις πληροφορίες πληρωμής? οποίον αντιμετωπίζονται από αξιόπιστη επεξεργασία πιστωτικών καρτών / Paypal / Perfect Money / Bitcoin / Skrill / Neteller
  3. Μπορείτε να διαγραφείτε λίστα αλληλογραφίας μας ανά πάσα στιγμή από την υλοτομία στο προφίλ σας
 17. Μπορώ να μοιραστώ τα στοιχεία σύνδεσής μου;
  1. Απαγορεύετε αυστηρά από την κοινή χρήση τα στοιχεία σύνδεσής σας
  2. Δεν πρέπει να αναδιανείμει ή να μεταπωλούν PremiumTipping.com αποθέσεως με οποιονδήποτε τρόπο
  3. Παραβίαση των ανωτέρω θα οδηγήσει σε άμεσο αποκλεισμό χωρίς επιστροφή
  4. Πάνω από πολιτική εφαρμόζεται αυστηρά να εξασφαλίσει μας μέλη που καταβάλλονται πάρει την εναπόθεσή πριμοδότηση που πλήρωσαν για.
 18. Έχετε πολιτική επιστροφής και πώς λειτουργεί; Όλες οι πωλήσεις είναι τελικό και όλες τις χρεώσεις από αυτές συνδρομή δεν επιστρέφονται.
  Έχουμε ένα ΚΑΜΊΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ Δεδομένου ότι είναι ένα 100% ψηφιακού περιεχομένου. Πριν πατήσετε αγορά στην τελική επιβεβαίωση σελίδα, βεβαιωθείτε ότι τι είστε ουσιαστικά στην τάξη είναι σωστή. Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την υπηρεσία μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως στο Εισιτήριο υποστήριξης
  Έχουμε τα δικαιώματα για πρόσβαση στο λογαριασμό Hold/μπλοκ αν βρήκαμε κάθε μέλος άνοιξε Paypal διαφορά εναντίον μας ακόμη και μετά δίνει πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Διάρκεια της κατέχουν/μπλοκ από 3 ημέρες έως 14 ημέρες ανάλογα με το hold πληρωμή συνδρομής μέσω Paypal.

  Μετά την παραλαβή της πληρωμής μας θα παρέχουμε πληροφορίες σύνδεσης πρόσβασης στο E-Mail σας, κατά την πληρωμή.
 19. Πώς μπορώ να ανανεώσει ή να ακυρώσετε την συμμετοχή μου; Ανανέωση : Ένταξη όλα πληρώνονται μέσω Paypal ανανεώνεται αυτόματα, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σχετικά με την ένταξη Expiring.If είναι απέτυχε να ανανεώσει ή πληρωμής εκτός από το Paypal, θα σας υπενθυμίζουμε την Ημ/νία παράδοσης. Με μη αυτόματο τρόπο μπορείτε να εγγραφείτε εκ νέου στο εσωτερικό ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ. "Άκυρο" : Ακύρωση της εγγραφής απαιτείται μόνο εάν έχετε γραφτεί μέσω Paypal και μπορεί να γίνει με το άνοιγμα Εισιτήριο υποστήριξης με το όνομα χρήστη και το E-Mail.Payment γίνονται μέσω εκτός από Paypal δεν θα απαιτείται οποιαδήποτε ακύρωση, δεδομένου ότι πρόκειται για εφάπαξ πληρωμή. Σημειώστε ότι μετά την ακύρωση μπορείτε να συμμετάσχετε κάθε φορά που σας ενδιαφέρει στο μέλλον. !
 20. Ποια μέθοδο πληρωμής δέχεστε; Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες όπως Visa, Mastercard, American Express, Ανακαλύψτε, Diners Club, JCB, Paypal, Perfect Money, Bitcoin, Skrill, Neteller και πολλές άλλες μέθοδοι πληρωμής.

 

Θεώρηση Κύριων καρτών PayPal Perfect Money Bitcoin Skrill NETELLER 18 συν
 

 

 

 

 • Συμβουλές που παρέχουμε είναι πραγματικό στοίχημα μπόλια
 •  
 • Min μέση απόδοση 1,75
 •  
 • Μοναδική υπηρεσία τοποθετώντας αιχμή
 •  
 • Καλύπτει μεγάλες αθλητικές
 •