Usein kysyttyjä kysymyksiä

 1. Kuka Valitse/eliitti/luistaa PremiumTipping ja ne ovat äänieristettyjä kolmansien osapuolten? Kaikki urheilu lähettäjät PremiumTippings valinnat/eliitti/liukastumiset ovat vain meille. Koska me ladata tarkka veto liukastumiset, käytämme päivittäin, mitään kolmannen osapuolen todisteita ei tarvita. Kaikki lähetetty liukastumiset sisällä jäsen Ohjauspaneelista sekä lähettää sinulle sähköpostia päivittäin. Kaikki kivihakut ovat julkaistu päivän aamu ja lähettää sähköpostia ennen ottelun alkua.
 2. Mikä on PremiumTipping.com?
  1. PremiumTipping.com on #1 Premium urheilu kaatopaikalle sivuston jossa tarjoamme maksettu urheilu kaatopaikalle tärkeimpien urheilu todellinen panos liukastumiset mitä pelissä päivittäin. Seuraa veto liukastumiset ja ansaita jatkuvasti voittoa. Meillä ei ole vedonvälittäjä, meillä on kaupallinen Internet-sivusto, joka myy vedonlyönti neuvoja, tunnetaan "antaa vinkkejä" tai "vinkkejä" lataamalla todellinen panos liukastumiset mitä käytämme päivittäin Jäsenalue todisteita.
  2. Katsomme, että markkinat ovat pörssissä, ei peli vedonlyönti. Se on tehdä sijoituksia ja toivottavasti voitto.
  3. Koska 95 % urheilu vedonlyöjien menettävät rahaa, ne täytyy ehdottomasti apua alkaa tehdä voittoa.
  4. Joten valitsemme parhaat urheilu veikkauksen keskimääräinen kertoimella 2,00.
  5. Joka päivä me verkkosivullamme vedonlyönti vinkkejä ja mahdollisuuksia tunnetaan "antaa vinkkejä" tai "vinkkejä" liittyvien kysymysten parissa..
 3. Mitä urheilu vinkkejä kattaa? Me kattaa kaikki suurten jalkapallo, Tennis, Rugby, kriketti, USA urheilu
 4. Annatteko sinkut tai Combo, Combi, akulla vinkkejä? Kaikki vinkit ovat Combo, Combi, akulla vinkkejä. Harvinainen tapaus tarjoamme vinkkejä Singles.
 5. Mitä vähintään KERTOIMET antaa? Vähintään kertoimet on 2.00 ja maksimi riippuu Sports aikataulu ja luottavainen tuona päivänä.
 6. Onko sinulla jokin Vihje historia tai jokin Vihje kirjattua? Kyllä, historiamme löytyy Vinkkejä historia
 7. Miten voin saada oman Tipping? Kaikki päivittäiset Tippings ovat sisällä jäsenen alueella. Emme lähetä mitään viestejä. Tarjoamme kaatopaikalle seuraavan myös niin, että voit vain kirjautumisen aikaa ja saada kärki.
 8. Mitä valuuttaa käytät ja mitä vetokuponkia panosta? Käytämme £ (GBP). Käytämme Max £25 kohden panos lipsahdus. Sinkut käytämme jopa £250 / vetokuponkia.
 9. Voinko käyttää Premium kaatopaikalle, vinkkejä mistä tahansa maasta? Niin kauan kuin sinulla on internet-yhteys, emme näe seuraava meidän vinkkejä ongelma, vaikka olet Offshore saarilla. Joten kyllä, ei ongelmaa, maa ei ole väliä.
 10. Paljonko jäsenyys maksaa pääsy veikkausta PremiumTipping.com? Kuukausimaksun - käyttää kaikki Premium kaatopaikalle 30 päivää - £9.99
  Neljännesvuosittaisen ylläpitosopimuksen - käyttää kaikki Premium kaatopaikalle 90 päivää - £24.99
  Puolivuosittain tilaus - käyttää kaikki Premium kaatopaikalle 180 päivää - £39.99
  Vuosittain tilaus - käyttää kaikki Premium kaatopaikalle 365 päivää - £59,99

  Ei ole piilotettuja lisämaksuja. Ilman lisämaksuja ei kerätä jotain erityisiä vinkkejä. Kaikki jäsenyyden tyyppi tahdon tutustua kaikkien Tipping koko merkintäaika. Kaikki jäsenyys uusiutuu automaattisesti ja voit peruuttaa tahansa sisällä jäsenen alueella.
 11. Kun muut sivuston lataus XXX £/ $/ € / vinkkejä tai Per kuukausi mutta maksu vain £6,99 per kuukausi onko laatu eroa? Ei ole laatu eroa. Itseasiassa meidän tarjoamat kertoimet (Min 2,00 ja Avg. oddseja 3,00) ja lakko (65%) ovat paljon korkeammalla kuin nämä sivuston lataus 100 vinkkejä/päivässä. Meidän 1 on jäseniä voitto takaisin. Niin veloitamme vain osa jäsen palvelumaksut £6,99 Vertaa muiden päällä.
 12. Kuinka monta kärki antaa päivässä?
  1. Atleast 1 kärki (Accumulator) / päivä ja vähintään 45 + kaatopaikalle kuukaudessa Avg.  Kertoimet 2.00
  2. Kaikki tärkeimmät urheilu kuuluvat.
  3. Todellinen panos liukastumiset jaetaan päivittäin käytämme.
  4. Nämä kaikki fantastinen ominaisuuksia maksaa vain £9.99Palvelumaksu hyväksyy kaikki luottokortit, Paypal, Perfect Money, Bitcoin, Skrill, Perfect raha ja Neteller
  5. Liittymiä saatavilla on kuukausittain / 3 kk/6 kk / 1 vuosi.
 13. Miten ostaa Tipping paketin tai uusi jäseneksi maksamalla luottokorteilla / Paypal / Perfect Money / Bitcoin / Skrill / Neteller?
  1. Mennä Liity nyt Sivu
  2. Valitse jäsenyys Pass ja valitse seuraavaksi voit toimitetaan maksu prosessori-sivustoon
  3. Maksun valmistuttua tilisi aktivoidaan 5-30 min. Jos tilisi ei ole aktivoitu jälkeen 30min päättymisestä maksun haluta Yhteystiedot tästä
 14. Kuinka monta kärki antaa päivässä?
  1. Atleast 1 kärki (Accumulator) / päivä ja vähintään 30 + kaatopaikalle kuukaudessa Avg.  Kertoimet 2.00
  2. Kaikki tärkeimmät urheilu kuuluvat.
  3. Todellinen panos liukastumiset jaetaan päivittäin käytämme.
  4. Nämä kaikki fantastinen ominaisuuksia maksaa vain £9.99Palvelumaksu hyväksyy kaikki luottokortit, Paypal, Perfect Money, Bitcoin, Skrill ja Neteller
  5. Liittymiä saatavilla on kuukausittain / 3 kk/6 kk / 1 vuosi.
 15. Mistä kärki? Daily vihje on saatavilla sisällä jäsenen alueella ja myös lähetetään rekisteröity sähköpostitse
  1. Sisällä jäsenen alueella : Päivitämme päivän aamu. Kirjaudu sisään yksityiskohtia ja saada yhteys
  2. Jokapäiväinen Email : Lähetämme myös jokapäiväinen kärki Email 2tuntia ennen 1 Vihje valinta ottelun alkaa. Varmista, että olet lisännyt E-Mail (-support@premiumtipping.com) turvallisten luetteloon
 16. Ovatko tietoni oma?
  1. Ainoissa tiedoissa meillä on sähköpostiosoitteesi, emme koskaan jakaa se
  2. Meillä ei ole maksutietosi; niitä käsitellään käsittelemällä luotettavien luottokortit / Paypal / Perfect Money / Bitcoin / Skrill / Neteller
  3. Voit lopettaa uutiskirjeemme tahansa kirjautumalla profiiliisi
 17. Voinko jakaa kirjautumistiedot?
  1. On ehdottomasti kiellettyä jakaa kirjautumistietosi
  2. Et voi jakaa tai myydä PremiumTipping.com kaatopaikalle mitenkään
  3. Edellä rikkomisesta seuraa välitön kieltäminen alakiintiön
  4. Edellä politiikan tiukasti täytäntöön varmistettava maksettu jäsentä saavat premium veikkauksen, että he maksoivat.
 18. Onko sinulla Peruutusoikeus ja miten se toimii? Kaikki myynnit ovat lopullinen ja kaikki kulut näiden tilaus ei palauteta.
  Meillä EI HYVITYSKÄYTÄNTÖ koska se on 100 % digitaalisen sisällön. Ennen kuin valitset osto on lopullinen vahvistus-sivulla, varmista, että mitä olet järjestys on oikea. Jos kohtaat ongelmia palvelun, ota välittömästi Support Ticket
  Meillä on oikeus pitää torjuttujen tilinkäyttöoikeus Jos löysimme jäsen avasi Paypal riita meitä vastaan vaikka antaa täyden pääsyn sivustollemme. Kesto pitää torjuttujen välillä 3 päivää 14 päivän mukaan tilauksen maksun pito PayPal.

  Meidän maksun saatuaan tarjoamme Access kirjautumistiedot sähköpostiisi aikana maksu.
 19. Miten uudistaa tai peruuttaa jäsenyyteni? Uusiminen : Kaikki jäsenyys maksaa PayPalin kautta uusitaan automaattisesti, joten sinun ei tarvitse pelätä noin jäsenyyden Expiring.If on ei uudistaa tai kuin Paypal maksu aiomme muistuttaa teitä on eräpäivä. Voit manuaalisesti uudelleen tilata sisällä jäsenen alueella. Peruuta : Peruuttamisesta allekirjoitus vaaditaan vain, jos olet tilannut PayPalin kautta ja se voidaan tehdä avaamalla Support Ticket Käyttäjätunnus ja E-Mail.Payment, jotka on muodostettu käyttäen kuin Paypal ei edellyttää mitätöimisestä, koska se on kertaluonteinen maksu. Huomaa, että peruuttamisen jälkeen voit liittyä kun olet kiinnostunut tulevaisuudessa. !
 20. Mitä maksutapaa hyväksytte? Hyväksymme kaikki yleisimmät luottokortit kuten Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club, JCB, Paypal, Perfect Money, Bitcoin, Skrill, Neteller ja monet muut maksutavat.

 

Visa Master Card PayPal Perfect rahaa Bitcoin Skrill NETELLER 18 plus
 

 

 

 

 • Tarjoamme vinkit ovat todellinen panos liukastumiset
 •  
 • Min keskimääräinen kerroin 1,75
 •  
 • Ainutlaatuinen kaatopaikalle palvelu
 •  
 • Kattaa tärkeimmät urheilu
 •