Întrebări frecvente

 1. Care selectaţi/murături/alunecă în PremiumTipping şi sunt acestea fonic de către terţi? Toate sporturile selecţii/poze/Alunecările postate online la PremiumTippings sunt numai de noi. Deoarece vom încărca Exact pariu Alunecările ce putem miza zilnic, este nevoie de nici o dovadă de terţă parte. Toate postat Alunecările sunt în interiorul panoului de Control membre, precum şi să vă trimită E-mail zilnic. Toate culegerile sunt publicate în fiecare zi dimineaţa şi, de asemenea, trimite E-mail înainte de a incepe.
 2. Ce este PremiumTipping.com?
  1. PremiumTipping.com este #1 Premium Sport basculare Site unde noi oferim Paid evacuarea sport pe majore sport cu Real pariu Alunecările ceea ce ne miza zilnic. Urmaţi nostru pariu alunecări şi câştiga Profit constant. Nu suntem o casa de pariuri, suntem un site comercial, care vinde sfaturi pariuri, cunoscut ca "basculare" sau "sfaturi" de încărcarea Real pariu Alunecările ce putem miza zilnic în zona de membru pentru dovada.
  2. Considerăm de piaţă pentru a fi o bursa, nu este un joc de pariuri sportive. Este pentru a face investiţiile şi, sperăm, profiturile.
  3. Deoarece 95% dintre bettors sportive pierde bani, au nevoie cu siguranta de ajutor cu începe să facă profituri.
  4. Deci, vom selecta cele mai bune sportive basculare cu medie cote de 2.00.
  5. În fiecare zi, vom posta pariuri sfaturi şi oportunităţi de pe site-ul nostru, cunoscut ca "basculare" sau "sfaturi" legate de sportive de multe.
 3. Ce sfaturi de Sport te acoperi? Acoperim toate majore fotbal, tenis, Rugby, Cricket, SUA sport
 4. Oferiţi single sau Combo/Combi/acumulator sfaturi? Toate sfaturile sunt Combo/Combi/acumulator sfaturi. Caz rar vom oferi sfaturi pentru single-uri.
 5. Ce minim COTE să ofere? SANSELE noastre minim este de 2.00 şi este de maxim depinde de programul de sport şi încrezător în acea zi special.
 6. Aveţi orice sfat istorie sau orice sfat palmares? Da, istoria noastra pot fi găsite în Sfaturi de istorie
 7. Cum pot primi Tipping dumneavoastră? Toate Tippings noastre zilnice sunt în interiorul zonei de membru. Nu ne trimite email-uri. Va oferim la următoarea basculare, de asemenea, astfel încât să puteţi doar login la timp şi de a lua sfat.
 8. Care moneda utilizaţi şi care este miza pe cupon? Noi folosim £ (RON). Vom miza Max 25 de lire pe cupon. Pentru single-uri putem miza pana la £250 pe cupon.
 9. Pot folosi dumneavoastră Premium basculare, sfaturi de la orice ţară? Atâta timp cât aveţi o conexiune la internet, noi nu vedem o problemă urma sfaturile noastre, chiar dacă sunt din Insulele Offshore. Deci, da, nu este o problemă, ţara dumneavoastră nu contează.
 10. Cât de mult aderarea costul pentru accesarea basculare în PremiumTipping.com? Abonament lunar - acces la toate Premium basculare pentru 30 de zile - £9.99
  Abonamentului trimestrial - acces la toate Premium basculare de 90 de zile - £24.99
  Bianual abonament - acces la toate Premium basculare pentru 180 Days - £39.99
  Abonament anual - acces la toate Premium basculare pentru 365 Days - £59.99

  Fără taxe ascunse. Fără taxe suplimentare vor fi colectate pentru orice sfaturi speciale. Toate membru tip va acorda accesul la toate Tipping pe parcursul perioadei de subscriere. Toate membru sunt reînnoite automat şi puteţi anula oricând în interiorul zonei de membru.
 11. În timp ce alte Site de tarifare XXX £/ $/ € pe sfaturi sau pe lună, dar vă taxa doar £6.99 pe lună există vreo diferenţă de calitate? Nu există nici o diferenţă de calitate. Ru º inos noastre cote (Min 2.00 &Avg. cote 3.00) şi rata grevă (65%) sunt mult mai mari decât aceste site-ul de tarifare 100 Sfaturi/zi. Noastra consideratie 1 este membrii Profit reveni. Deci vom percepe doar o fracţiune din taxe de serviciu de membru £6.99 compara cu alte site-ul.
 12. Cât de multe sfat oferiti pe zi?
  1. Atleast 1 sfat (acumulator) pe zi si minim 45 + basculare pe lună cu Avg.  Cote 2.00
  2. Toate sporturile majore acoperite.
  3. Reale pariu Alunecările sunt comune ce putem miza zilnic.
  4. Toate aceste caracteristici fantastice costa doar £9.99Serviciu gratuit acceptă prin toate cardurile de Credit, Paypal, bani perfectă, Bitcoin, Skrill, Perfect Money &Neteller
  5. Abonamente disponibile pe lunar / 3 luni/6 luni / 1 an.
 13. Cum pot cumpara un pachet de basculare sau deveni membru nou de plata prin carduri de Credit / Paypal / Perfect Money / Bitcoin / Skrill / Neteller?
  1. du-te la participă acum Filme
  2. Selectaţi patimă de membru şi faceţi clic pe următor, vă vor fi înaintate de Site de procesor de plată
  3. La finalizarea plăţii, contul va fi activat în termen de 5-30min. Dacă contul nu este activat după 30min la finalizarea de plată vă rugăm să Persoană de contact aici
 14. Cât de multe sfat oferiti pe zi?
  1. Atleast 1 sfat (acumulator) Per zi şi minim 30 + basculare pe lună cu Avg.  Cote 2.00
  2. Toate sporturile majore acoperite.
  3. Reale pariu Alunecările sunt comune ce putem miza zilnic.
  4. Toate aceste caracteristici fantastice costa doar £9.99Serviciu gratuit acceptă prin toate cardurile de Credit, Paypal, bani perfectă, Bitcoin, Skrill &Neteller
  5. Abonamente disponibile pe lunar / 3 luni/6 luni / 1 an.
 15. Unde a face I a lua sfat? Sfat de zi cu zi sunt disponibile în interiorul membru zona şi, de asemenea, am trimis la adresa înregistrată de E-Mail
  1. În interiorul zonei de membru : Vom actualiza în fiecare zi dimineaţa. Conectare cu detalii şi obţine acces
  2. Zi cu zi E-mail : Vom trimite, de asemenea, 2Hrs zilnic Tip E-mail înainte de vârful 1 meci de selecţie începe. Asiguraţi-vă că aţi adăugat E-Mail nostru (a support@premiumtipping.com) în lista sigură
 16. Este informaţiile mele private?
  1. Singura bucată de informaţii avem este e-mail vom împărtăşi niciodată l
  2. Nu avem datele de plată; Acestea sunt gestionate de încredere de procesare carduri de Credit / Paypal / Perfect Money / Bitcoin / Skrill / Neteller
  3. Vă puteţi dezabona lista noastră de difuzare în orice moment de logare la profilul tau
 17. Pot partaja informaţiile mele de conectare?
  1. Este strict interzisă datele de conectare de partajare
  2. Nu redistribui sau revinde PremiumTipping.com basculare în nici un fel
  3. Încălcarea de mai sus va duce la o interzicere imediată fără restituire
  4. Politica de mai sus este strict aplicate pentru a asigura membrii nostri plătit ajunge basculare premium care au plătit pentru.
 18. Ai restituire politică şi cum funcţionează? Toate vanzarile sunt finale şi toate taxele de abonament acele sunt non-rambursabile.
  Avem o NU POLITICA DE RAMBURSARE deoarece este un conţinut digital de 100%. Înainte de a faceţi clic pe cumpărare pe pagina final de confirmare, asiguraţi-vă că ceea ce sunteţi despre la comanda este corecta. Dacă aveţi orice problemă cu serviciul nostru, vă rugăm să contactaţi-ne imediat la Bilet de sprijin
  Avem dreptul de a deţine/bloc cont acces dacă descoperim orice membru deschis Paypal dispută împotriva noastră chiar şi după ce s-a dat acces complet site-ul nostru. Durata de aşteptare/bloc între 3 zile la 14 zile în funcţie de Cala abonamente plata prin Paypal.

  După ce a primit plata nostru ne va oferi informaţii de Login acces la E-Mail dată în timpul plata.
 19. Cum pot reînnoi sau anula un abonament? Reînnoirea : Toate membru sunt plătite prin intermediul Paypal sunt reînnoite automat, astfel încât aveţi nevoie nu vă faceţi griji despre calitatea de membru Expiring.If nu este a reuşit să reînnoiască sau plata făcută decât Paypal, ne va aminti data scadentă. Manual puteţi re-abona în interiorul zonei de membru. Revocare : Anularea abonamentului necesară doar dacă sunteţi înscris prin intermediul Paypal şi se poate face prin deschiderea Bilet de sprijin cu numele de utilizator şi de E-Mail.Payment efectuate prin altele decât Paypal nu va cere orice anulare deoarece este un off o plată. Reţineţi că, după anularea vă puteţi alătura ori de câte ori sunteţi interesat în viitor. !
 20. Ce metoda de plata acceptati? Acceptăm toate principalele carti de Credit precum Visa, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club, JCB, Paypal, bani perfectă, Bitcoin, Skrill, Neteller şi multe alte metode de plată.

 

Viză Master Card PayPal Bani perfect Bitcoin Skrill Neteller 18 plus
 

 

 

 

 • Sfaturi pe care le oferim sunt Real pariu Alunecările
 •  
 • Min Avg. cote 1.75
 •  
 • Serviciu unic de basculare
 •  
 • Acoperă majore Sport
 •